Beoordelingen voor hunkemoller.nl | Bekijk 1.455 hunkemoller.nl beoordelingen (2024)

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 apr 2024

Geverifieerde beoordeling

makkelijk en snel te bestellenEen badjas die na een paar jaar wat dunner begint te worden. Geen idee meer waar ik deze gekocht heb maar ik moest n nieuwe hebben.Lange leve de Hunkemöller. Wat vind ik leuk mooi alles naar m'n verlanglijstje/whishlist gezet. En vanuit daar prijzen en reviews vergeleken. Uiteindelijk m'n badjas 1 maatje groter gekocht dan wat ik voor ogen had. Nu valt hij misschien wat lager over m'n benen en ik kan deze in de koudere wintermaanden ook over m'n pyjama/huispak/ chill kleding dragen

Verder lezen

LL

lottal.

geldrop

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling

26 okt 2023

Geverifieerde beoordeling

Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleidEen half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.

Verder lezen

Alle kritische beoordelingen weergeven

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter

Beoordeling

(1.013)(258)(53)(39)(92)

Sorteren

Relevantie

RelevantieMeest recente eerst

LL

lottal.

geldrop

29 apr 2024

Geverifieerde beoordeling

makkelijk en snel te bestellenEen badjas die na een paar jaar wat dunner begint te worden. Geen idee meer waar ik deze gekocht heb maar ik moest n nieuwe hebben.Lange leve de Hunkemöller. Wat vind ik leuk mooi alles naar m'n verlanglijstje/whishlist gezet. En vanuit daar prijzen en reviews vergeleken. Uiteindelijk m'n badjas 1 maatje groter gekocht dan wat ik voor ogen had. Nu valt hij misschien wat lager over m'n benen en ik kan deze in de koudere wintermaanden ook over m'n pyjama/huispak/ chill kleding dragen

Beoordeling melden

28 apr 2024

Geverifieerde beoordeling

Ik heb geen suggestie om iets beter te (gaan) doen. Dit is omdat jullie personeel de klant correct en met respect behandelen, en niks teveel is. Of ze b.v. 2x óf 10x een andere maat (of wát dan ook) "moeten" gaan halen.Het inzicht dat jullie personeel heeft vind ik zeer prettig. Ik draag een deelprothese, en er werd me een advies gegeven over welke bh ik het beste zou kunnen dragen.Dit "type" draag ik dus ook. Vanaf dag 1 geen spijt van. Ik koop dus al jaren dit model en voel me daar heel goed bij.

Beoordeling melden

28 apr 2024

Geverifieerde beoordeling

Correcte inname en retour betaald bedrag.

Correcte inname van niet passende kleding. Retour van het betaalde bedrag inclusief bezorgkosten en gemaakte fout bij de berekening van het te betalen bedrag. Bedrag binnen 2 dagen geretourneerd.

Beoordeling melden

1 mei 2024

Geverifieerde beoordeling

Ik bestelde 2 sport bh's met de 2e voor 20 % korting. Een bh passen niet heb ik geruild. Helaas werd nu de 20% korting niet gegeven. Dit klopt natuurlijk niet.

Beoordeling melden

7 mei 2024

Geverifieerde beoordeling

Service waar je blij van wordt!

Onlangs wat besteld via Click&Collect in de winkel. Ik kreeg het pakketje netjes verpakt in een tasje mee! Je zag dat er aandacht aan besteed was.

Beoordeling melden

26 apr 2024

Geverifieerde beoordeling

Ik vond helaas het personeel in Breda niet zo heel vriendelijk bij het retourneren van mijn artikel, ik voelde mij bijna bezwaard. Jammer!

Beoordeling melden

28 apr 2024

Geverifieerde beoordeling

Mooie collectie allen jammer dat er geen grote maten van de Diva bh meer waren in andere kleuren i.p.v. zwart en wit

Beoordeling melden

5 dagen geleden

Geverifieerde beoordeling

Top service!

Snelle reacties op e-mail met vragen en een snelle klantgerichte oplossing werd geboden.Top service!

Beoordeling melden

5 mei 2024

Geverifieerde beoordeling

Bij een probleem wordt het snel en efficiënt opgelost. Retouren en omruilen gaat heel goed.👍🏼

Beoordeling melden

10 mei 2024

Geverifieerde beoordeling

Top webshop

Alles makkelijk te vinden. Toch handig als er geen hunkemöller in je woonplaats is! ☺️

Beoordeling melden

29 apr 2024

Geverifieerde beoordeling

Geen bericht dat het al in de winkel was..ben zelf gaan informeren of ze er al waren..

Beoordeling melden

11 dagen geleden

Geverifieerde beoordeling

Veel te weinig grote maten bh ( tm H)in assortiment

Meer grote maten op voorraad en überhaupt in het assortiment En wel t/m95 H. ( ipv G)

Beoordeling melden

10 mei 2024

Geverifieerde beoordeling

De invisable strings zijn echt geweldig!Koop heel vaak lingerie bij Hunkemöller.

Beoordeling melden

29 apr 2024

Geverifieerde beoordeling

Ben prima geholpen heb nu alle drie de bh s de goede maat. Daar ben ik blij mee.

Beoordeling melden

27 apr 2024

Geverifieerde beoordeling

Heel fijn dat het op deze manier gaat, kan het ophalen wanneer het mij uitkomt

Beoordeling melden

3 mei 2024

Geverifieerde beoordeling

Prachtige nachthemden met kant, voel je je mooi in!

Mooie nachthemden en een bh besteld en de volgende dag savonds in huis.

Beoordeling melden

3 mei 2024

Geverifieerde beoordeling

Duidelijkheid van de website, goede samenwerking met de fysieke winkels

Beoordeling melden

3 mei 2024

Geverifieerde beoordeling

Sommige dames in de winkel zouden wat klant vriendelijker kunnen zijn

Beoordeling melden

MV

MarjoV.

Kudelstaart

26 apr 2024

Geverifieerde beoordeling

Mooie B.H.s

Snelle bezorging en goede communicatie over bestelling en bezorging

Beoordeling melden

JP

JoseeP.

Monster

5 mei 2024

Geverifieerde beoordeling

De vriendelijke medewerkster en afhandeling in de winkel .

Beoordeling melden

12345

...

73

Ter controle van de echtheid

Geverifieerde beoordelingen

Er zijn

maatregelen

genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Geïmporteerde beoordelingen

Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl | Bekijk 1.455 hunkemoller.nl beoordelingen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lidia Grady

Last Updated:

Views: 5479

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lidia Grady

Birthday: 1992-01-22

Address: Suite 493 356 Dale Fall, New Wanda, RI 52485

Phone: +29914464387516

Job: Customer Engineer

Hobby: Cryptography, Writing, Dowsing, Stand-up comedy, Calligraphy, Web surfing, Ghost hunting

Introduction: My name is Lidia Grady, I am a thankful, fine, glamorous, lucky, lively, pleasant, shiny person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.